Servir en un plat amb pa àrab o rodanxes de pa. Posar oli d’oliva a la taula per si algun comensal ho desitja. Es recomana untar sobre el pa per a una tapa lleugera, acompanyada d’una bona cervesa ben freda o amb un vi blanc escumós o sangria.Servir en un plat amb pa àrab o rodanxes de pa. Posar oli d’oliva a la taula per si algun comensal ho desitja. Es recomana untar sobre el pa per a una tapa lleugera, acompanyada d’una bona cervesa ben freda o amb un vi blanc escumós o sangria.
Receptes
Capponata

Ingredients
- 2 albergínies mitjanes o 1 gran
 - 3 zuchinni o carabassa italiana
 - 2 pebrots morrons, de preferència 1 vermell i 1 groc
 - 1/4 de ceba picada
 - 250gr de xampinyons picats
 - 100gr de olives amb llavor
 - 1 dent gran d'all picat finament
 - 6 cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
 - Sal
 - Pebre
 - Pa àrab
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
En una cassola gran o wok posar la meitat de l’oli d’oliva, l’all i la ceba. Saltejar un minut i afegir les albergínies i una mica de sal. Coure fins que estiguin mig toves (això a causa que l’albergínia és una mica dura i triga entre 15 i 20 minuts en coure).
Un cop estiguin cuites, afegir les carabasses, els pebrots morrons i la resta de l’oli d’oliva. Deixar al foc 5 minuts. Afegir els xampinyons i les olives i rectificar amb sal i pebre.
Tapar durant 10 minuts o fins que les verdures estiguin ben suaus. 
                                    
                                  
                              


