Nosaltres

Borges Internacional

Som una empresa familiar del sector alimentari d’origen mediterrani, amb 125 anys d’història i una sòlida presència internacional. Som líders en gestió d’explotacions agrícoles, processament industrial, envasat i comercialització d’olis d’oliva i de llavors, fruits secs, fruites dessecades, vinagres i cremes balsàmiques, begudes vegetals…

Estil de Vida Mediterrani

Sostenibilitat

La nostra història

Borges celebra 125 anys

Després de 125 anys i fidels a la tradició mediterrània, seguim apostant per una alimentació sana, buscant l'equilibri perfecte entre salut i innovació, acostant els nostres sabors a cada racó del planeta, allà on siguis, doncs aquesta serà sempre la millor manera de cuidar el que més importa.

Què hi ha més bell que la terra?
I més profund que les arrels?
I més important que la nostra gent?
A Borges sabem el que de veritat importa. Per això tenim cura del medi ambient i de les persones, per mirar de recollir els millors fruits.
Per nosaltres, tenir cura d’allò que importa vol dir estar al servei de la salut i el benestar de les persones, tenint cura dels fruits que ens dona la terra, estant en contacte amb la natura, treballant de forma més sostenible i oferint els aliments més saludables.
Després de 125 anys i fidels a la tradició mediterrània, seguim apostant per una alimentació sana, buscant l’equilibri perfecte entre salut i innovació, acostant els nostres sabors a cada racó del planeta, allà on siguis, doncs aquesta serà sempre la millor manera de cuidar el que més importa.

Estil de Vida Mediterrani

Gaudeix del plaer de l’alimentació saludable

Treballem per millorar la teva qualitat de vida a través de productes saludables, que garanteixen una nutrició equilibrada. A Borges creiem que els aliments són la font principal de salut i satisfacció. Per això, ens esforcem constantment en seleccionar els ingredients de major qualitat i els processem amb la cura i l’atenció que mereixen. Aquest és un dels motius pels que som la marca líder d’olis d’oliva en més de 25 països i els nostres productes són presents en més de 100.
A Borges no només venem olis, vinagres, olives, fruits secs, begudes vegetals o pasta, sinó que també oferim a persones de tot el món la possibilitat de gaudir de la qualitat i l’estil de vida mediterranis a través dels nostres productes.

"A BORGES, DURANT MÉS DE 100 ANYS, SEMPRE HEM FET LES COSES DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE"

— Ramón Pont Amenós.

Sostenibilitat

Compromesos per naturalesa

La nostra història

La nostra història

Sembla que va ser ahir, però ja fa més d’un segle que la família Pont Creus va iniciar un petit negoci familiar de compravenda d’olives i ametlles a la zona de Tàrrega. Deuen ser l’oli d’oliva, la fruita seca i el Sol de la Mediterrània el que ens manté avui tan il·lusionats i entregats com el primer dia.

1896

L’any que tot va començar

Inici de l’activitat comercial amb la venda d’olives i ametlles a càrrec dels fundadors Antonio Pont i Dolors Creus a Lleida i Tarragona.

1914

Primera industrialització

S'instal·la a Tàrrega un trull amb premsa de biga de fusta. Poc després, l'almàssera es modernitza amb una premsa hidràulica.

1920

Es consolida la industrialització

S’incorpora una trencadora d'ametlles

1939

Venda a granel

S'instal·la a Tàrrega la primera extractora d'oli de la companyia. El mateix any es construeix també una refineria. Comença a desenvolupar-se la venda d'oli a granel.

1957

Primeres exportacions

A Reus s'inicia l'exportació a granel d'oli d'oliva, ametlles i avellanes.

1964

Construcció de la primera fàbrica d'olis envasats

Apareix la marca Borges per primer cop.

1967

Els fruits secs conquereixen Espanya

Comença al mercat espanyol la venda de la gamma completa de fruits secs elaborats i envasats sota la marca Borges. S'inicia també la importació de fruits secs no produïts a Espanya.

1978

Primera campanya de publicitat

Es llança la primera campanya de publicitat de la marca BORGES a Barcelona. Es posen en

1980

Lideratge a España

Consolidació de la marca Borges a nivell nacional aconseguint el lideratge en olis a Catalunya, i fruits secs a Espanya de forma rellevant. Primeres campanyes de publicitat permanents.

2021

Del Mediterrani, a tot el món

Aquella il·lusionant iniciativa s'ha convertit en una marca global present a més de 100 països dels cinc continents. Avui la nostra visió és aconseguir que tot el planeta conegui els beneficis de viure com ho feia la família Pont Creus fa 125 anys, combinant els millors aliments del mediterrani amb el plaer de la bona companyia.

El punt en què ens trobem, però, no és el final, sinó el començament. Seguim un camí i encara hi ha molt per fer. I ho farem guiats pels valors de la nostra família, amb honestedat, optimisme i determinació. Junts podem construir quelcom més gran i millor, del que se’n puguin sentir orgulloses les futures generacions. Un llegat que perdurarà, mantenint el mateix entusiasme i la mateixa passió que van impulsar a Antoni Pont i Dolors Creus a fundar l’empresa fa tants anys.

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later