Receptes

Remenat d’espinacs amb panses i pinyons

20 min

Temps

4 persones persones

Racions

Fàcil

Dificultat

2.60 / 5 (5 votes)

Valoració

Amb un cèrcol d’acer inoxidable, posar el remenat al centre, deixant fora algunes panses i alguns pinyons. Afegir al plat els espinacs fregits i adornar amb unes gotes de caramel de Mòdena.Amb un cèrcol d’acer inoxidable, posar el remenat al centre, deixant fora algunes panses i alguns pinyons. Afegir al plat els espinacs fregits i adornar amb unes gotes de caramel de Mòdena.

Ingredients

  • 100gr d'espinacs frescos
  • 20gr Pinyons Borges
  • 20gr Panses Borges
  • 1/2 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 all
  • 1 ou
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Oli de Borgesol
  • Vinagre Balsàmic de Módena Borges

Para el caramelo ligero de Módena:

  • 1l de Vinagre Balsàmic de Módena Borges
  • 2 culleres de sucre morè de canya
  • 3 culleres d'aigua

Panses de temporada

Pinyons

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Borgesol

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posar en una cassola aigua a bullir, afegir els espinacs, coure durant 5 minuts i passar-los a un recipient amb aigua freda. Després deixar que s’escorrin.
    En una paella, posar oli d’oliva i un all tallat a làmines sense deixar que es dauri. Quan estigui transparent, afegir les panses i els pinyons (les panses s’inflen, semblant al raïm, no us preocupeu) . A continuació, afegir els espinacs i ofegar. Afegir el pebre vermell dolç i ràpidament afegir l’ou partint-lo en la mateixa paella i remenant poc a poc amb una cullera de fusta. A l’últim moment, afegir unes gotes de vinagre de Mòdena. Treure del foc i deixar que es faci amb la seva calor. Fregir en oli de gira-sol molt calent algunes fulles fresques d’espinacs i posar sobre paper per treure l’excés d’oli.
    Posar en un cassó a reduir al foc els ingredients per al caramel de Mòdena fins que adquireixi el punt que es vol (aproximadament ha de reduir 2/3 del seu volum). Conservar en un biberó a la nevera.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later