Amb un cèrcol d’acer inoxidable, posar el remenat al centre, deixant fora algunes panses i alguns pinyons. Afegir al plat els espinacs fregits i adornar amb unes gotes de caramel de Mòdena.Amb un cèrcol d’acer inoxidable, posar el remenat al centre, deixant fora algunes panses i alguns pinyons. Afegir al plat els espinacs fregits i adornar amb unes gotes de caramel de Mòdena.
Receptes
Remenat d’espinacs amb panses i pinyons
Ingredients
- 100gr d'espinacs frescos
- 20gr Pinyons Borges
- 20gr Panses Borges
- 1/2 cullerada de pebre vermell dolç
- 1 all
- 1 ou
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- Oli de Borgesol
- Vinagre Balsàmic de Módena Borges
Para el caramelo ligero de Módena:
- 1l de Vinagre Balsàmic de Módena Borges
- 2 culleres de sucre morè de canya
- 3 culleres d'aigua
Pas a pas
-
Pas 1
Posar en una cassola aigua a bullir, afegir els espinacs, coure durant 5 minuts i passar-los a un recipient amb aigua freda. Després deixar que s’escorrin.
En una paella, posar oli d’oliva i un all tallat a làmines sense deixar que es dauri. Quan estigui transparent, afegir les panses i els pinyons (les panses s’inflen, semblant al raïm, no us preocupeu) . A continuació, afegir els espinacs i ofegar. Afegir el pebre vermell dolç i ràpidament afegir l’ou partint-lo en la mateixa paella i remenant poc a poc amb una cullera de fusta. A l’últim moment, afegir unes gotes de vinagre de Mòdena. Treure del foc i deixar que es faci amb la seva calor. Fregir en oli de gira-sol molt calent algunes fulles fresques d’espinacs i posar sobre paper per treure l’excés d’oli.
Posar en un cassó a reduir al foc els ingredients per al caramel de Mòdena fins que adquireixi el punt que es vol (aproximadament ha de reduir 2/3 del seu volum). Conservar en un biberó a la nevera.