Receptes

Conill amb ceba

35 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • Conill
  • Ceba
  • Sobrassada
  • Llorer
  • Canyella
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Aigua

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una cassola amb oli, fregir un tall de sobrassada sense pell. Afegiu el conill net, salpebrat i tallat a trossos, i fregir.
    Fregir la ceba tallada en talls llargs i ben fina fins que estigui daurada i afegir-la a la cassola juntament amb el conill.
    Reduir el foc i afegir un got d’aigua, una fulla de llorer, sal i pebre negre. Ofegar a foc lent.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later