Desossar les cuixes i tallar a trossets molt petits juntament amb el pebrot, la ceba, els xampinyons i l’all. Sofregir tot junt.
Mentre es sofregeix, preparar la salsa: posar els ingredients indicats en un got d’aigua, barrejar i afegir aigua fins a omplir. Quan tot està ben sofregit, fer poc a poc el got de salsa amb aigua, afegir els anacards i bullir tot junt uns 5 minuts.
Per l’acompanyament es pot bullir arròs aromàtic de gra llarg, tipus Basmati o tallarines, segons el gust.
Receptes
Pollastre amb anacards
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre
- Pebre vermell
- Ceba
- Xampinyons
- Blat de moro Borges
- All
- Anacards
Salsa:
- 2 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de tomàquet fregit
- 1 cullerada de farina
- Curry
- Sal
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1