Després de preparar la pasta, escórrer i reservar.
Picar els alls, les cebes tendres i el pebrot i sofregir en una paella. Després afegir els tomàquets pelats i trossejats. Afegir una mica de sal i de sucre i cuinar durant 15 minuts.
Col·locar el blat de moro fregit en una gerra, cobrir amb oli, triturar amb una batedora elèctrica i reservar.
Torrar els cacauets i les ametlles en una paella amb una mica d’oli, afegir la pasta i el julivert picat. Ofegar tot junt i barrejar.
Abocar la salsa de tomàquet al fons de la font i els macarrons a sobre. Amanir i llest.
Receptes
Pasta saltejada amb fruits secs
Ingredients
- 400gr de macarrons
- 4 tomàquets
- 2 cebetes
- 1 pebre verd
- 2 dents d'all
- 100gr de Ametlla Borges Picada
- 100gr de Cacauets Borges
- 100gr de Blat de moro fregit Borges
- Aigua
- Oli Verge Extra Hojiblanca Borges
- Sal
- Sucre
- Julivert
Pas a pas
-
Pas 1