Receptes

Espaguetis a la tinta de sípia

30 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Servir de manera que els espaguetis formin un llit i decorar amb les gambes, els trossos de cranc i pinyons.Servir de manera que els espaguetis formin un llit i decorar amb les gambes, els trossos de cranc i pinyons.

Ingredients

  • 250gr de espaguetis negres
  • 6 o 8 gambes o llagostins sencers
  • 3 alls sencers
  • 6 palets de cranc
  • Oli Aromàtic Bitxo i Cardamom
  • Sal
  • Pebre
  • Brou de peix
  • Pinyons Borges

Pinyons

Oli aromàtic de caiena picant i espècies

Pas a pas

  1. Pas 1

    Bullir els espaguetis al brou de peix (entre 5 i 8 minuts) fins que estiguin “al dente”.
    Sofregir en una paella 3 alls sencers pelats, les gambes, els pals de cranc tallats a daus petits, una mica de pebre negre i sal.
    Un cop cuits els espaguetis, reservar un got del brou de la cocció i escórrer la pasta. Afegir els espaguetis a la paella on estem fregint els alls, les gambes i els pals de cranc. Regar amb oli Borges i amb el got del brou que havíem reservat. Daurar un parell de minuts, i llest!

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later