Servir de manera que els espaguetis formin un llit i decorar amb les gambes, els trossos de cranc i pinyons.Servir de manera que els espaguetis formin un llit i decorar amb les gambes, els trossos de cranc i pinyons.
Receptes
Espaguetis a la tinta de sípia
Ingredients
- 250gr de espaguetis negres
- 6 o 8 gambes o llagostins sencers
- 3 alls sencers
- 6 palets de cranc
- Oli Aromàtic Bitxo i Cardamom
- Sal
- Pebre
- Brou de peix
- Pinyons Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Bullir els espaguetis al brou de peix (entre 5 i 8 minuts) fins que estiguin “al dente”.
Sofregir en una paella 3 alls sencers pelats, les gambes, els pals de cranc tallats a daus petits, una mica de pebre negre i sal.
Un cop cuits els espaguetis, reservar un got del brou de la cocció i escórrer la pasta. Afegir els espaguetis a la paella on estem fregint els alls, les gambes i els pals de cranc. Regar amb oli Borges i amb el got del brou que havíem reservat. Daurar un parell de minuts, i llest!