Posar en una cassola a coure la pasta amb una mica d’oli fins que estigui “al dente”. Colar i posar en un bol per amanides gran. Reservar.
A continuació, afegir la resta d’ingredients picats en trossos: el blat de moro, els “palmitos”, les olives, els tomàquets, etc. Amanir amb l’oli d’oliva, el vinagre i la sal.
Col·locar a sobre les anxoves.
Receptes
Amanida de pasta multicolor
Ingredients
- 300gr de pasta de colors
- 12 tomàquets "cherry"
- 4 branquetes de txaka
- 2 pastanagues ratllades
- 1 llauna de "palmito"
- 1 llauna de cogombrets
- 1 llauna de blat de moro
- 1 llauna petita d'olives
- 1 llauna de brots de soja
- 1 llauna petita de tonyina
- 1 llauna petita de carxofes
- 1 llauna de pèsols
- 2 llonces grosses de pernil dolç tallat a tacs
- Taquets de formatge curat
- 8 anxoves de llauna
- 3 cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 2 cullerades de Vinagre de Vi Negre Borges
- Sal
Pas a pas
-
Pas 1