Recipes

Amanida de cigrons amb albergínies

45 min

Time

1 persona persons

Servings

Fàcil

Difficulty

4 / 5 (2 votes)

Rating

Afegir una mica de mostassa o mel.Afegir una mica de mostassa o mel.

Ingredients

  • 1 albergínia
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 pebre vermell
  • 1 pot de cigrons cuits
  • Sal
  • Vinagre de Vi Negre Borges
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges

Vinagre de vi negre

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Sofregir totes les verdures començant per l’albergínia, que necessita una mica més de temps. Quan el conjunt estigui tendre, retirar i deixar refredar.
    Escórrer els cigrons i posar sota l’aigua fins que es desprengui el líquid gelatinós que els conserva.
    Barrejar tot en un bol i amanir al gust amb la vinagreta.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later