Posar en remull en el licor les panses, les prunes sense llavor, els dàtils, orellanes i les ametlles (pelades). Cobrir el fons d’una cassola amb Oli Verge Extra Borges, afegir els alls i daurar-los.
Afegir després els fruits secs Borges trossejats que estaven en remull. Remenar durant uns tres minuts i afegir l’arròs al costat de les espècies, la sal i aigua necessària per finalitzar la cocció.
Receptes
Arròs amb espècies i fruits secs
Ingredients
- Arròs integral (posat a remull des de la nit anterior)
- Arròs salvatge (negre)
- Panses Borges
- Prunes Borges
- Dàtils
- Orellanes
- Ametlles Borges
- Barreja d'espècies: canyella, fonoll, clau, anís, pebre i curry (totes elles en pols)
- All
- Licor
- Sal
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1