Posar en remull en el licor les panses, les prunes sense llavor, els dàtils, orellanes i les ametlles (pelades). Cobrir el fons d’una cassola amb Oli Verge Extra Borges, afegir els alls i daurar-los.
Afegir després els fruits secs Borges trossejats que estaven en remull. Remenar durant uns tres minuts i afegir l’arròs al costat de les espècies, la sal i aigua necessària per finalitzar la cocció.
Receptes
Arròs amb espècies i fruits secs

Ingredients
- Arròs integral (posat a remull des de la nit anterior)
 - Arròs salvatge (negre)
 - Panses Borges
 - Prunes Borges
 - Dàtils
 - Orellanes
 - Ametlles Borges
 - Barreja d'espècies: canyella, fonoll, clau, anís, pebre i curry (totes elles en pols)
 - All
 - Licor
 - Sal
 - Oli d'Oliva Verge Extra Borges
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
 


