Receptes

Arròs amb xampinyons

30 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Utilitza un motlle per donar forma a l’arròs i aboca quatre parts en una font. Acompanya’l amb els barrets de xampinyó i decora’ls amb una branca de julivert.Utilitza un motlle per donar forma a l’arròs i aboca quatre parts en una font. Acompanya’l amb els barrets de xampinyó i decora’ls amb una branca de julivert.

Ingredients

  • 300gr d'arròs
  • 8 xampinyons grans
  • 8 ous de guatlla
  • 1 porro
  • 1 ceballot
  • 2 dents d'all
  • 8 espàrregs verds
  • Brou de verdures
  • Aigua
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Sal
  • Julivert

Per a la provençal:

  • 1 dent d'all
  • 2 cullerades de pa ratllat

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En primer lloc cal tenir ben nets els xampinyons i separar les tiges dels barrets. Pica el porro molt petit i repeteix l’operació amb la ceba i els alls. Sofregeix-los en una cassola amb 3 o 4 cullerades d’oli. Afegeix les tiges picats. Afegeix-hi l’arròs i aboca una mica més del doble de brou. Corregeix de sal i deixa-ho al foc suau al voltant de 20 minuts.
    Cinc minuts abans d’acabar, afegeix els espàrrecs ben picats. Posa aigua a coure a la cassola. Quan arrenqui el bull, escalada els barrets durant 3 minuts. Després, retira’ls del foc. Escorre’ls i col · loca’ls en una safata per enfornar. Casca sobre cada xampinyó un ou de guatlla. En un bol, barreja els ingredients de la provençal, escampar els xampinyons de manera que el rovell quedi neta i gratínalo al forn de 2 a 3 minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later