Recipes

Gelat de nou

60 min

Time

1-2 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Helado de nuez

Ingredients

  • 600 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 100 ml d'aigua
  • 100 g de sucre (o derivats)
  • una cullerada de vainilla en pols.
  • 10 g de gelatina en làmines

Beguda de nou i arròs

Step by step

  1. Step 1

    Mescla bé els ingredients, porta’ls a ebullició i afegeix 10 g de gelatina en làmines ben dissolta en aigua.

  2. Step 2

    Deixa macerar durant tota la nit. L’endemà al matí només has de ficar la mescla en el congelador… i ja tindràs un deliciós gelat amb un delicat sabor de nous!

  3. Step 3

    Topping de nous + xocolata.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later