Receptes

Boletes de formatge amb gerds i nous

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 2 grapats de nous Borges
  • Pa ratllat
  • 1 ou
  • Oli d'oliva Verge Extra Borges
  • 300 g. de formatge brie
  • 150 g. de formatge blau
  • Crema balsàmica de gerds Borges

Crema balsàmica de gerds

Nous en gra, origen Califòrnia

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Barregem bé els formatges fins a tenir una textura uniforme. Ho pastem fent boletes i incorporant una mica de crema balsàmica de gerds al seu interior.

  2. Pas 2

    Triturem les nous i les barregem amb el pa ratllat.

  3. Pas 3

    Passem les boletes per ou batut i la barreja de pa amb nous, i les fregim en oli abundant. Un cop daurades es retiren amb cura i es deixen escórrer sobre paper absorbent.

  4. Pas 4

    Per a una presentació original, es poden servir en palets a manera de xupa-xups o en unes cistelles de paper com si fossin bombons. Pot acompanyar-se també d’un petit bol amb crema balsàmica Borges de gerds per mullar com a dip.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later