Preescalfeu el forn a 180 °C. D’altra banda, cuina el bròquil al vapor durant uns 5 minuts.
Receptes
Vedella amb bròquil
Ingredients
F
- 400 g de filet de vedella
- 1 bròquil
- 1 ceba petita
- 50 ml de beguda d'avellana Borges Natura
- 60 g de formatge crema
- 150 g de formatge parmesà ratllat
- Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
- Pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En una paella fonda, sofregiu la ceba en oli d’oliva verge extra. Incorpora la vedella tallada a tires i cuina-les durant uns minuts. Afegeix el bròquil. Quan la vedella i el bròquil estiguin llestos, col·loqueu-los en una safata per a forn i poseu pebre al gust.
-
Pas 3
En un bol barreja la beguda d’avellana, el formatge crema i el parmesà. Amb una cullera, distribueix la barreja de formatges sobre la carn i el bròquil i enforna’ls durant uns 10 minuts, fins a aconseguir un gratinat.