Daura la carn de vedella en una cassola de fang amb oli d’oliva verge extra. Retira la carn i conserva l’oli.
Receptes
Cuscús de vedella i verdures
Ingredients
- Un porro
- Tres pastanagues mitjanes
- Un carbassó
- 300 g de cuscús
- 300 g de vedella tallada a daus
- Un pebrot vermell
- Un pebrot verd
- Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
- 40 g de fruita seca Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla les verdures a dauets. A continuació daura els porros. Afegeix-hi les pastanagues, els pebrots i, finalment, els carbassons, i deixa coure totes les verdures fins que quedin al dente.
-
Pas 3
Quan estiguin al dente, afegeix-hi la carn, un parell de gots d’aigua i deixa-ho coure durant aproximadament una hora a foc baix.
-
Pas 4
Bulliu el cuscús segons les instruccions d’ús i afegiu-hi un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan estigui llest tira-ho a la cassola de fang i cuina-ho juntament amb les verdures i la carn durant tot just un minut.
-
Pas 5
Finalment, afegeix les nous tallades a làmines i decora amb un parell de fulles de menta.