Receptes

Cuscús de vedella i verdures

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÁCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Cuscús con frutos secos, verduras y ternera

Ingredients

  • Un porro
  • Tres pastanagues mitjanes
  • Un carbassó
  • 300 g de cuscús
  • 300 g de vedella tallada a daus
  • Un pebrot vermell
  • Un pebrot verd
  • Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 40 g de fruita seca Borges

Oli verge extra

Mix Antiox

Mix Equilibri

Mix Omega-3

Mix Vitalitat

Mescla de fruites de closca

Mescla de fruita de closca

Pas a pas

  1. Pas 1

    Daura la carn de vedella en una cassola de fang amb oli d’oliva verge extra. Retira la carn i conserva l’oli.

  2. Pas 2

    Talla les verdures a dauets. A continuació daura els porros. Afegeix-hi les pastanagues, els pebrots i, finalment, els carbassons, i deixa coure totes les verdures fins que quedin al dente.

  3. Pas 3

    Quan estiguin al dente, afegeix-hi la carn, un parell de gots d’aigua i deixa-ho coure durant aproximadament una hora a foc baix.

  4. Pas 4

    Bulliu el cuscús segons les instruccions d’ús i afegiu-hi un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan estigui llest tira-ho a la cassola de fang i cuina-ho juntament amb les verdures i la carn durant tot just un minut.

  5. Pas 5

    Finalment, afegeix les nous tallades a làmines i decora amb un parell de fulles de menta.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later