Sofregiu el porro, la ceba i la gra d’all amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan estiguin escalfats, afegeix les pastanagues tallades a làmines i sofregeix-ho tot durant uns minuts.
Receptes
Arròs fregit amb verdures
Ingredients
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 carabassó
- 2 pastanagues mitjanes
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 gra d'all
- 4 tasses d'arròs
- Un raig d'oli d'oliva suave Borges
- Sal i pebre
- Una mica de clau
- Un toc de romaní fresc
- 1 full de llorer
- Un grapat de Cocktail Natura Mix Antiox
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
A continuació afegeix el pebrot verd i el vermell (pots utilitzar també el groc, perquè dona molt de color al plat) i, finalment, el carabassó tallat a rodanxes. No deixis de remenar fins que les verdures estiguin cuites al dente. Afegeix sal, pebre, un pessic de clau, el grapat de fruits secs i un toc de romaní fresc.
-
Pas 3
Renteu l’arròs per eliminar el midó i tot seguit coeu-lo en aigua amb sal, a una proporció del doble d’aigua que d’arròs i cobert. Aboca també una branqueta de llorer.
-
Pas 4
Un cop cuit l’arròs, afegeix-lo a la paella de les verdures i remou bé perquè els sabors s’integrin (pots fer-ho amb el foc apagat o deixar-ho al mínim perquè les verdures no es refredin).