Talla els carbassons a tires llargues i fines, d’uns 3 mm de gruix aproximadament. Cou–los en una cassola amb aigua durant un parell de minuts, fins que s’estovin.
Receptes
Raviolis de carbassó farcits de tonyina
Ingredients
- 2 carbassons mitjans
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’all
- 4 llaunes de tonyina en oli d’oliva
- 100 g de formatge mozzarella ratllat
- Sal i pebre
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- Vinagre balsàmic de Módena Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Pica la ceba i l’all i daura’ls durant uns minuts en una paella amb oli d’oliva verge extra. Un cop siguin llestos, afegeix-hi la tonyina, prèviament colada i barrejada amb un toc de vinagre balsàmic de Mòdena, i cuina-ho tot junt durant un altre minut. Salpebre-ho.
-
Pas 3
Col·loca les tires de carbassó, ben estirades, en una safata. Posa-hi, amb cura, una mica de farcit al centre i tanca-les.
-
Pas 4
Escampa formatge mozzarella per damunt de cada ravioli i posa’ls al forn durant uns 5 minuts a 180 ºC.