En un bol, mescla la farina, el sucre, la sal, el coco o les ametlles moltes i la mantega (a temperatura ambient i tallada a daus). Remena-ho amb les mans. Afegeix-hi l’ou. Remena-ho un altre cop, fes una bola de massa i deixa-la reposar embolicada en paper de film durant mitja hora en un entorn fresc. Abans de posar-les al forn, pots recobrir les masses de galetes amb ametlles laminades.
Receptes
Galetes casolanes en 10 minuts
Ingredients
- 150 g de farina
- 75 g de sucre
- Un pessic de sal
- 2 culleradetes de coco ratllat, ametlles moltes o l’aroma que prefereixis Borges "En tu cocina"
- 75 g de mantega
- 1 ou
- oli d’oliva verge extra Borges
- Un a mica de farina
- Ametlles laminades Borges "En tu cocina"
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Escalfa el forn a 200 ºC.
-
Pas 3
Enfarina una superfície. Estén-hi la massa i fes-ne formes individuals amb l’ajuda d’un motlle. Col·loca les galetes sobre una superfície de forn engreixada amb oli d’oliva verge extra i posa-les al forn durant 10 minuts.