Posa la carabassa, prèviament pelada, sense llavors i tallada a quadrats, al forn durant uns 45 minuts a 190 ºC. Deixa–la refredar per poder manipular–la.
Receptes
Croquetes de tardor
Ingredients
- 500 g de carabassa
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’all
- 100 g de formatge parmesà
- 70 ml de beguda de nou Borges Natura
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 100 g de pa ratllat
- 1 ou
- Sal i pebre
- Un pessic de nou moscada
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En una paella fonda amb un raig d’oli d’oliva verge extra, daura la ceba i l’all. Afegeix-hi la carabassa i cuina–ho tot uns minuts més a foc mig.
-
Pas 3
Tira-hi la sal, el pebre, la nou moscada i el formatge parmesà ratllat. Mescla-ho tot, aixafant-ho amb una escumadora.
-
Pas 4
Incorpora-hi la beguda de nou (la quantitat és aproximada: en pots posar més o menys en funció de com de denses t’agradin les croquetes). Deixa-ho refredar. Si prefereixes una massa més fina, la pots passar pel passapurés perquè no hi quedin grumolls.
-
Pas 5
Fes unes boles rodones amb la massa, arrebossa-les amb ou i amb pa ratllat (en aquest ordre) i fregeix-les en oli d’oliva verge extra abundant, assegurant-te que la croqueta quedi completament coberta perquè es cuini d’una manera homogènia.