Receptes

Croquetes de tardor

60 min

Temps

4 persones

Racions

FÁCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Croquetes de tardor

Ingredients

  • 500 g de carabassa
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d’all
  • 100 g de formatge parmesà
  • 70 ml de beguda de nou Borges Natura
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 g de pa ratllat
  • 1 ou
  • Sal i pebre
  • Un pessic de nou moscada

Beguda de nou

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa la carabassa, prèviament pelada, sense llavors i tallada a quadrats, al forn durant  uns 45 minuts a 190 ºC. Deixala refredar per poder manipularla. 

  2. Pas 2

    En una paella fonda amb un raig doli doliva verge extra, daura la ceba i lall. Afegeix-hi la carabassa i cuinaho tot uns minuts més a foc mig. 

  3. Pas 3

    Tira-hi la sal, el pebre, la nou moscada i el formatge parmesà ratllat. Mescla-ho tot,  aixafant-ho amb una escumadora. 

     

  4. Pas 4

    Incorpora-hi la beguda de nou (la quantitat és aproximada: en pots posar més o menys en funció de com de denses t’agradin les croquetes). Deixa-ho refredar. Si prefereixes una massa més fina, la pots passar pel passapurés perquè no hi quedin grumolls. 

  5. Pas 5

    Fes unes boles rodones amb la massa, arrebossa-les amb ou i amb pa ratllat (en aquest ordre) i fregeix-les en oli d’oliva verge extra abundant, assegurant-te que la croqueta quedi completament coberta perquè es cuini d’una manera homogènia. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later