Borges – Com fer una carbassa de Halloween a casa (sense tallar-se un dit)
Acceptem-ho… Ens agradi o no, a la tardor les carabasses ens envaeixen. En forma de crema de carbassa sí que ens agraden, però com a part del Halloween potser no tant. Mira-ho d’una altra manera: buidar una carabassa amb els teus fills, nebots o cosins petits pot resoldre una tarda freda, plujosa i llarga a casa. I després de la manualitat podem cuinar la polpa restant. ¿Tracte fet?
Per a això necessitarem una carbassa rodona més aviat gran, un ganivet petit per les incisions i un de més gran per a la tapa, una cullera per buidar l’hortalissa, un retolador i un foli per dissenyar la cara. Primer dibuixem i tallem el disseny i els enganxem sobre la carbassa. A continuació tallem una tapa una mica inclinada i la buidem amb paciència i una cullera. Per acabar, repassem els ulls i la boca amb cura i el ganivet petit. Ara només ens mancarà posar una espelma dins, encendre-la i veure el resultat. ¿Truc o tracte? ¡Truc, és clar!
Acceptem-ho… Ens agradi o no, a la tardor les carabasses ens envaeixen. En forma de crema de carbassa sí que ens agraden, però com a part del Halloween potser no tant. Mira-ho d’una altra manera: buidar una carabassa amb els teus fills, nebots o cosins petits pot resoldre una tarda freda, plujosa i llarga a casa. I després de la manualitat podem cuinar la polpa restant. ¿Tracte fet?
Per a això necessitarem una carbassa rodona més aviat gran, un ganivet petit per les incisions i un de més gran per a la tapa, una cullera per buidar l’hortalissa, un retolador i un foli per dissenyar la cara. Primer dibuixem i tallem el disseny i els enganxem sobre la carbassa. A continuació tallem una tapa una mica inclinada i la buidem amb paciència i una cullera. Per acabar, repassem els ulls i la boca amb cura i el ganivet petit. Ara només ens mancarà posar una espelma dins, encendre-la i veure el resultat. ¿Truc o tracte? ¡Truc, és clar!