Blog

Arròs? Controla el temps i les quantitats!

1 Febrer 2017

Quan cuinis arròs, vigila amb les quantitats i cuina just el que necessitis. Sobretot si és caldós, perquè no és un bon arròs per aprofitar. Com que porta molt de brou tendeix a voler absorbir-lo i pot quedar obert.

L’arròs caldós és un arròs ideal si li teniu por a la paella, que té una dificultat major de trobar el punt de cocció de l’arròs.
Si t’atreveixes amb la paella, els ingredients i el procediment són el mateix, tot i que hauràs de reduir la quantitat de líquid a la meitat. En qualsevol cas és molt important que aboquis el brou de cop i que estigui molt calent.

Si vols, pots optar per arròs integral. En aquest cas hauràs de coure’l durant 30 minuts.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later