Per començar, fes els pancakes: mescla primer en un recipient tots els ingredients secs. Posteriorment, afegeix-hi la llet, l’ou i l’oli d’oliva verge extra. Remena-ho fins a aconseguir una massa homogènia. Deixa–la reposar.
Receptes
‘Pancakes’ amb canyella i poma
Ingredients
Per als pancakes:
- 1 tassa de farina
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de llevat en pols
- ½ culleradeta de sal
- ½ culleradeta de bicarbonat de sodi
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- 1 tassa de llet o de beguda vegetal Borges Natura
- 1 ou
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
- Oli d’oliva verge extra addicional per engreixar la paella Borges
Per al xarop:
- 2 cullerada de mantega
- 1 poma tallada a trossets
- 2 cullerada de sucre morè
- 1 cullerada de canyella en pols
- ⅓ tassa de mel
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Prepara el xarop: en una cassola, desfés la mantega a foc lent. Després tira-hi la poma, el sucre i la canyella. Quan la mescla hagi adquirit un color daurat, afegeix-hi la mel i cou-ho tot, remenant, durant un parell de minuts.
-
Pas 3
Engreixa una paella amb oli d’oliva verge extra i escalfa–la bé. Aboca-hi porcions de massa de pancake i abaixa la temperatura immediatament. Fes els pancakes d’una banda i de l’altra. Serveix–los recoberts de xarop de poma i canyella.