Digue’ns què beus i et direm amb quin fruit sec ho has de combinar per aconseguir el maridatge perfecte. Tan fàcil com això!
Vi negre → Nous
Si et fan el pes els vins potents i amb personalitat (cabernet sauvignon, per exemple), aquesta combinació serà pura voluptuositat.
Cervesa negra → Castanyes
Una cervesa amb cos per a un fruit sec també amb cos i amb un sabor inconfusible, profundament tardorenc.
Rosat → Anacards
Vins sensuals i afruitats per a un fruit sec exòtic, lleugerament salat, tropical i deliciós.
Còctels → Cacauets
Res no s’adiu tant amb els licors d’alta graduació com els cacauets, amb el seu punt de sal que maridarà a la perfecció amb tota mena de combinats, del gintònic al dry martini.
Vi dolç → Pinyons
Les postres a base de pinyons i massapà, com ara els panellets, s’entenen de meravella amb un bon vi dolç. Encara no ets fan d’aquests vins? Dona’ls una oportunitat!
Amaretto → Ametlles
Aquest licor ideal per a un didalet, a base d’ametlla i albercoc, encara serà més bo si el combinem amb unes bones ametlles, que complementaran el seu sabor.