Receptes

Verdures al forn amb quinoa

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Verdures al forn amb quinoa

Ingredients

  • 200 g de carabassa
  • 1 pebrot vermell
  • 200 g d’espinacs
  • 3 pastanagues
  • 150 g de remolatxa
  • 250 g de quinoa
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • 15 ml de vinagre balsàmic Borges
  • 1 cullerada de mostassa
  • Un grapat de nous Borges

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una safata per al forn, posa-hi la carabassa pelada i tallada a cubs, el pebrot a la juliana, els espinacs i les pastanagues i la remolatxa tallades a tires. Tira un raig d’oli de oliva verge extra pel damunt (pots fer servir un pinzell). Salpebre-ho. 

  2. Pas 2

    Posa les verdures al forn a 200 ºC durant uns 25 minuts, fins que siguin cuites. 

  3. Pas 3

    Cou la quinoa seguint les indicacions del fabricant. 

  4. Pas 4

    Prepara una vinagreta amb 50 ml d’oli doliva verge extra, 15 ml de vinagre balsàmic, una cullerada de mostassa, sal i pebre. 

  5. Pas 5

    Posa la quinoa en un bol, afegeix-hi les verdures, les nous i la vinagreta i remena-ho bé perquè els sabors s’integrin. Tant ho pots servir calent com fred. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later