Daura mitja ceba i un all en una paella fonda amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi la coliflor i cuina-la durant uns minuts. Cobreix-la amb aigua i cuina-la uns 20 minuts més. Salpebre-la.
Receptes
Arròs cremós amb coliflor
Ingredients
- 400 g de coliflor
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 60 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
- 20 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 70 g de formatge parmesà ratllat
- 300 g d’arròs
- 600 ml d’aigua o brou de verdures
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tritura la mescla, afegeix-hi uns 20 ml d’oli d’oliva verge extra i la beguda d’ametlla i tritura-la de nou. Rectifica de sal i reserva.
-
Pas 3
En una altra paella, daura l’altra mitja ceba i un all en un raig d’oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi l’arròs i fregeix-lo durant uns minuts. Aboca-hi l’aigua o el brou de verdures i cou-lo a foc mitjà, sense destapar, durant uns 15-20 minuts.
-
Pas 4
Retira’l del foc, afegeix-hi la crema de coliflor i rectifica de sal si és necessari.
-
Pas 5
Serveix el plat amb formatge parmesà ratllat pel damunt.