Cuina la coliflor al vapor fins que quedi al dente (la pots bullir, si ho prefereixes).
Receptes
Coliflor al forn
Ingredients
- 1 coliflor gran
- 4 ous
- 150 ml de beguda d’ametlla Borges Natura (pot ser llet sencera)
- Un pessic de romaní fresc
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 75 g d’ametlles crues sense pell Borges Natura
- 200 g de formatge emmental
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un bol, mescla els ous amb la beguda d’ametlla, les ametlles picades ben fines, l’oli d’oliva verge extra i el romaní. Salpebre-ho.
-
Pas 3
En una safata per al forn, posa la coliflor juntament amb la mescla d’ou i cobreix-la amb formatge emmental ratllat.
-
Pas 4
Posa-la al forn a 200 ºC, amb escalfor per dalt i per baix, durant uns 15-20 minuts.