Recipes

Espaguetis amb pesto alla genovese i pollastre

30 min

Time

4 persons

Servings

Fàcil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - pasta

Ingredients

  • 500 g d'espaguetis
  • 2 pits de pollastre
  • Un pot de pesto alla genovese Borges
  • Un grapat de tomàquets cherry

Step by step

  1. Step 1

    Tallem els pits de pollastre a daus i els saltegem en una paella gran amb una mica d’oli i sal, a foc mig, durant uns cinc minuts o fins que veiem que adquireixen un to torrat ben bonic. Reservem.

  2. Step 2

    Bullim els espaguetis aigua amb sal abundant durant vuit minuts.

  3. Step 3

    Mentre, entebeïm el pesto a la mateixa paella on hem fet el pollastre. Enel moment de treure la pasta de la cassola, afegim el pollastre a la paella i després la pasta, acabada de colar i arrossegant una mica d’aigua de la cocció.

     

  4. Step 4

    Barregem bé i servim amb els tomàquets frescos tallats per la meitat.

  5. Truc

    Si ets amant dels contrastos, completa aquesta recepta d’espaguetis amb poma àcida crua i ratllada. Hi donarà un toc diferent i molt interessant.

¡Nada mejor que tener la receta en tu cocina para empezar!

Login required

or with your email address

There has ben an error please try again later