Receptes

Croquetes d’espinacs

60 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Croquetes d’espinacs

Ingredients

  • 250 g d’espinacs
  • 30 g de mantega
  • 1 ceba mitjana
  • 60 g de farina
  • 500 ml de beguda de nou Borges
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Un pessic de nou moscada
  • Sal i pebre al gust
  • 3 ous
  • 200 g de pa ratllat

Beguda de nou

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa la mantega, juntament amb un parell de cullerades doli doliva verge extra, en una paella fonda o en una cassola. Ofega-hi la ceba fins que es dauri. 

  2. Pas 2

    Afegeix-hi els espinacs tallats a trossos i cuina’ls durant uns minuts, fins que sestovin. 

  3. Pas 3

    Tira-hi la farina a poc a poc i ves cuinant-la, sense parar de remenar, fins que quede cuita. 

  4. Pas 4

    Aboca-hi, a poc a poc, la beguda de nou calenta. Afegeix-hi la sal, el pebre i la nou moscada. És important que la beixamel quedi més aviat líquida, ja que s’anirà solidificant en el procés. Per aconseguir-ho, hi pots afegir més beguda vegetal, si cal. 

  5. Pas 5

    Deixa reposar la massa a la nevera durant unes hores (si és dun dia per l’altre, millor). 

  6. Pas 6

    Per fer les croquetes sense que la massa se t’enganxi a les mans, pots fer servir uns guants de làtex. Quan ja les hagis format, arrebossa-les amb ou i pa ratllat, en aquest ordre. 

     

  7. Pas 7

    Fregeix les croquetes de tres en tres en un cassó amb oli doliva verge extra abundant. Escorre-les sobre paper de cuina i serveix-les ben calentes. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later