En una paella amb oli d’oliva verge extra, sofregeix lleugerament els cigrons juntament amb l’all, que després hauràs d’enretirar.
Receptes
Amanida de cigrons de l’àvia
Ingredients
- 250 g de cigrons cuits
- 1 gra d’all
- 2 tomàquets mitjans
- 1 alvocat gran
- 100 g de fruita seca Borges Natura Mix Antiox
- 1 ceba tendra
- 100 g de canonges
Per a la vinagreta:
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 20 ml de vinagre de Mòdena Borges
- 1 cullerada de mel
- 1 cullerada de mostassa
- 1 pessic d’orenga
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Posa els cigrons en una enciamera. Afegeix-hi els tomàquets a talls, l’alvocat a daus, la fruita seca, la ceba tendra i els canonges.
-
Pas 3
Prepara la vinagreta mesclant tots els ingredients i aboca-la damunt de l’amanida.