Receptes

Crema de verdures cremosa

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Crema de verduras cremosa

Rica, suau i extra cremosa, aquesta delicada mescla de verdures és una excel·lent font de proteïnes i fibra.

Ingredients

  • 1 ceba gran
  • 1 porro
  • 2 alls
  • 1 carbassó gran
  • 2 pastanagues
  • 2 patates petites
  • 1 l d’aigua o de brou de verdures
  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 80 g de xampinyons
  • 80 g d’anacards triturats Borges Natura
  • Un pessic de sal grossa
  • Un pessic de pebre
  • Una fulla d’alfàbrega

Oli verge extra

Anacard cru

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una cassola gran amb una cullerada d’oli d’oliva verge extra, ofega la ceba, el porro i els alls fins que s’estovin. Afegeix-hi el carbassó, la pastanaga i les patates i cuina-ho tot durant uns minuts. Salpebre-ho. 

  2. Pas 2

    Aboca-hi l’aigua o el brou de verdures, apunja el foc i cuina-ho durant uns 15 minuts. 

  3. Pas 3

    Abans de triturar-ho, retira un got d’aigua per si la crema queda massa líquida; si cal, incorpora’l de nou fins a obtenir una textura al gust. 

  4. Pas 4

    Salta uns xampinyons amb un pessic de sal grossa per decorar la crema juntament amb uns anacards triturats i una fulla d’alfàbrega. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later