‘Muffins’ d’anacards i nabius . Tendres, dolços i delicades. Són ideals com a berenar, desdejuni o postres i perfectes per a qualsevol ocasió.n.
Receptes
Muffins d’anacards i nabius
Ingredients
- 120 g d’anacards crus Borges Natura
- 260 g de farina
- 160 g de sucre
- ½ sobre de llevat en pols
- 1 pessic de sal
- 2 ous
- 6 cl d’oli d’oliva verge extra Borges
- 14 cl de llet sencera
- 200 g de nabius
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 180 °C. Pica els anacards.
-
Pas 2
Posa en un bol la farina tamisada, el sucre, el llevat i la sal.
-
Pas 3
En un altre recipient, bat els ous i afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra light i la llet.
-
Pas 4
Mescla totes dues preparacions de manera que quedin homogènies. Afegeix-hi els nabius i els anacards picats i mescla-ho de nou, a poc a poc i amb suavitat per no aixafar la fruita.
-
Pas 5
Reparteix la mescla en 12 motlles per a muffins untats amb oli d’oliva verge extra light i posa’ls al forn de 20 a 25 minuts. Deixa’ls refredar damunt d’una safata de reixa.