Receptes

Pasta amb pesto de pèsols

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pasta amb pesto de pèsols

La pasta amb pesto de pèsols un plat vegetarià fàcil i molt saborós, perfecte per a un sopar en menys de 30 minuts.

Ingredients

  • 220 g de pèsols
  • 80 g formatge parmesà (i una mica més per empolvorar al gust)
  • 40 g de pinyons
  • 1 gra d’all
  • ½ llima
  • 150 ml d’oli verge extra Borges
  • 25 g d’alfàbrega fresca
  • Sal i pebre negre acabat de moldre
  • 360 g de penne

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou la pasta seguint les instruccions del fabricant. Deixala refredar. 

  2. Pas 2

    Per fer el pesto, bull els pèsols i refreda’ls amb gel o a la nevera. Quan siguin freds, afegeix-hi el formatge parmesà, els pinyons, l’all, el suc de la llima, l’oli, l’alfàbrega, la sal i el pebre.

  3. Pas 3

    Tritura-ho tot a la batedora fins a aconseguir una pasta (si queda massa densa, hi pots tirar una mica més d’oli).

  4. Pas 4

    Mescla el pesto amb la pasta i empolvora el plat amb parmesà al gust.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later