Receptes

Remenat de tofu

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Remenat de tofu

Fàcils i deliciosos, la millor manera de començar el dia.

Ingredients

  • 200 g de tofu fresc
  • 1 ceba tendra petita
  • 1 pastanaga gran
  • ½ carbassó
  • 150 g de xampinyons
  • 20 cirerols
  • ½ vaset de brou de verdures
  • Sal i pebre
  • Un pessic de curri
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escorre el tofu i assecal amb paper de cuina. 

  2. Pas 2

    Pica la ceba tendra i saltala en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Tira-hi la pastanaga tallada a rodanxes petites i cuinala durant uns minuts. A continuació, incorpora-hi el carbassó i els xampinyons a làmines. Afegeix-hi els cirerols tallats per la meitat i salpebre-ho. 

  3. Pas 3

    Afegeix-hi el tofu ben esmicolat amb les mans i, mentre es cuina, aboca-hi una mica de brou de verdures perquè el guisat no quedi ressec. Afegeix-hi el curri. Pots servir el plat amb una torrada. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later