Receptes

Cake de nabius i ametlles

60 min

Temps

5 persones

Racions

MITJANA

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - pastel de arándanos y almendras

Ingredients

  • 2 ous
  • 150 g sucre
  • 80 g de mantega a temperatura ambient
  • 180 g farina
  • 15 g de llevat químic
  • 120 ml llet
  • Ratlladura d’una llimona
  • 150 g de nabius
  • 100 g d’ametlles laminades
  • Un xic de mantega i farina per untar el motlle

Ametlla crua repelada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Batem els ous amb el sucre, hi afegim la mantega i ho barregem bé. Tot seguit tamisem la farina i el llevat, tots dos ingredients alhora, i després els afegim juntament amb la llet a la barreja d’ous, sucre i mantega que ja teníem feta.

  2. Pas 2

    Ho remenem fins que quedi tot ben mesclat i hi afegim la ratlladura de llimona i els nabius.

  3. Pas 3

    Aboquem aquesta barreja al motlle (untat amb mantega i farina) i, per acabar, hi afegim les ametlles laminades i ho posem al forn, a 180º C durant uns 50 minuts.

  4. Pas 4

    Abans de menjar-nos-el, l’hem de deixar refredar.

  5. Consells

    • Aquest pastís se sol fer en un motlle allargat, però en pots fer servir qualsevol altre que tinguis per casa, sigui rodó o en forma de corona.
    • Si el vols decorar, pots posar-hi una cobertura de formatge, que és ben fàcil de fer: només has de batre 150 g de formatge cremós amb 50 g de sucre, escampar la mescla per damunt del pastís amb una espàtula i posar-hi, per acabar, uns quants nabius frescos.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later