Receptes

Seitons en vinagre

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Seitons en vinagre

Perfectament assaonades, són ideals per a afegir una explosió de sabor als teus plats favorits.

Ingredients

  • 1 kg de seitons frescos, nets i oberts per la meitat
  • 200 ml de vinagre de poma Borges
  • 100 ml de vinagre balsàmic de Módena Borges
  • 100 ml d’aigua freda
  • 2 cullerades de sal grossa
  • 4 grans d’all
  • 1 manat de julivert
  • Oli d’oliva verge extra (n’hi ha d’haver prou per cobrir els seitons) Borges

Vinagre de sidra de poma

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

  2. Pas 2

    Coloca els seitons en capes, amb la pell cap avall, en una safata alta. Entre capa i capa de seitons posa-hi una mica de sal i la mescla de vinagres (ha de cobrir perfectament tot el peix).

  3. Pas 3

    Tapa la safata i deixa-la a la nevera unes 3 o 4 hores.

  4. Pas 4

    Escorre molt bé els seitons i passa’ls a un recipient net. Pica els grans d’all a trossos petits i el julivert al gust.

  5. Pas 5

    Cobreix els seitons amb oli doliva verge extra i assaona’ls amb l’all i el julivert picats. Deixa’ls reposar durant un mínim de 24 hores.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later