Bull la quinoa seguint les instruccions del fabricant. Escorre–la i deixa-la refredar a la nevera.
Receptes
Amanida fàcil de quinoa
Ingredients
- 200 g de quinoa
- 1 alvocat gran
- ½ poma golden
- 80 g de formatge blau estil gorgonzola
- 2 llaunes de tonyina al natural
Per a la vinagreta:
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 20 ml de vinagre balsàmic (o crema balsàmica de Mòdena) Borges
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- Unes gotes de suc de taronja
- Sal i pebre
- 80 g de nous picades Borges Pizarro
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla l’alvocat i la poma a rodanxes fines i afegeix-los a la quinoa. Incorpora-hi el formatge blau esmicolat i la tonyina ben escorreguda.
-
Pas 3
Per a la vinagreta, mescla tots els ingredients i aboca-la damunt de l’amanida. Remena-ho bé i serveix-la ben freda.