En una paella amb un raig d’oli Especial Fritos Borges, daurar la ceba.
Receptes
Croquetes de pollastre cruixents
Ingredients
- 125 g de farina de blat
- Un litre de llet sencera
- 125 g de mantega
- Un pessic de nou moscada
- 250 g de pollastre rostit
- 3 ous
- Una ceba
- Sal i pebre
- Un bon raig d'oli Especial Fritos Borges
- 100 g de pa ratllat o panko
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Afegir el pollastre esmicolat (també pot ser pollastre cuit o fregit: aquestes croquetes són perfectes per aprofitar les sobres). Fregiu-ho tot a foc mitjà durant uns minuts fins que s’integrin els sabors.
-
Pas 3
Incorporar la farina i la mantega i fregir uns cinc minuts amb el pollastre. Afegir a poc a poc la llet sense deixar de remenar fins a aconseguir una massa homogènia. Salpebreu-ho i incorporeu-hi la nou moscada ratllada. Tapar la massa amb paper film i deixar refredar a la nevera.
-
Pas 4
Donar forma a les croquetes i arrebossar amb ou batut i pa ratllat o panko (per aquest ordre).
-
Pas 5
Fregir de tres en tres en una paella amb abundant oli d’oliva Especial Fritos Borges, de manera que les croquetes quedin completament cobertes. Escorreu-les sobre paper de cuina.