Tallem el pit de pollastre en porcions laminars i les coem a la paella amb una mica dâoli dâoliva, a foc mig alt i fins que siguin ben cuites. Les tallem en trossos petits.
Receptes
Espaguetis amb pesto dâalvocat i pollastre
Ingredients
- 400 g dâespaguetis
- 300 g de pit de pollastre
- Cirerols
- ParmesĂ ratllat
Per al pesto:
- 1 alvocat madur
- 10 fulles dâalfĂ brega fresca
- 1 gra dâall
- Suc de llimona
- 50 ml dâoli dâoliva verge extra Borges
- 20 g de pinyons Borges
- Un pessic de sal
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Triturem lâalvocat amb la resta dels ingredients del pesto: les fulles dâalfĂ brega, el gra dâall, el suc de llimona, els pinyons, lâoli dâoliva i el pessic de sal.
-
Pas 3
Bullim la pasta en aigua abundant i sal, seguint les indicacions del fabricant. Lâescorrem i a continuaciĂł hi posem el pestodâalvocat. Ho completem amb una mica de parmesĂ ratllat i uns quants cirerols tallats per la meitat.
-
- Si vols fer menys pesto, fes servir mig alvocat. Si guardes la meitat que et sobri sense treureân el pinyol, evitarĂ s que sâoxidi i es conservarĂ durant mĂŠs temps.
- Ruixar lâalvocat amb el suc de llimona serveix perquè el pestono sâoxidi.
- A lâhora de fer el pesto,una alternativa ĂŠs substituir els pinyons per nous, avellanes o ametlles.