Receptes

Pasta vegana amb pesto de remolatxa

20 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pasta vegana amb pesto de remolatxa

Descobreix una deliciosa opció de pasta amb un toc especial.

Ingredients

  • 350 g d’espaguetis
  • 300 g de remolatxa
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • ½ culleradeta de sal
  • 2 cullerades de llavors de gira-sol
  • Un grapat d’ametlles Borges Selección
  • 1 cullerada de vinagre de vi negre Borges
  • 2 cullerades d’aigua
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Ametlla fregida i salada

Vinagre de vi negre

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 200 °C. 

  2. Pas 2

    Pela la remolatxa i talla-la a trossos.

  3. Pas 3

    Ruixa’ls amb una cullerada doli doliva i posals al forn durant 30 minuts.

  4. Pas 4

    Cou els espaguetis segons les instruccions en aigua amb sal. 

  5. Pas 5

    Posa en un recipient dues cullerades d’oli doliva verge extra, la sal, les llavors de gira-sol, les ametlles, el vinagre de vi negre i l’aigua, i tritura-ho. Afegeix-hi la remolatxa i tritura-ho de nou. Si cal, incorpora-hi un mica més d’aigua per obtenir la consistència desitjada. Salpebre-ho.

  6. Pas 6

    Mescla la salsa amb els espaguetis.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later