Descobreix una deliciosa opció de pasta amb un toc especial.
Receptes
Pasta vegana amb pesto de remolatxa
Ingredients
- 350 g d’espaguetis
- 300 g de remolatxa
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- ½ culleradeta de sal
- 2 cullerades de llavors de gira-sol
- Un grapat d’ametlles Borges Selección
- 1 cullerada de vinagre de vi negre Borges
- 2 cullerades d’aigua
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 200 °C.
-
Pas 2
Pela la remolatxa i talla-la a trossos.
-
Pas 3
Ruixa’ls amb una cullerada d’oli d’oliva i posa’ls al forn durant 30 minuts.
-
Pas 4
Cou els espaguetis segons les instruccions en aigua amb sal.
-
Pas 5
Posa en un recipient dues cullerades d’oli d’oliva verge extra, la sal, les llavors de gira-sol, les ametlles, el vinagre de vi negre i l’aigua, i tritura-ho. Afegeix-hi la remolatxa i tritura-ho de nou. Si cal, incorpora-hi un mica més d’aigua per obtenir la consistència desitjada. Salpebre-ho.
-
Pas 6
Mescla la salsa amb els espaguetis.