Com pots fer que els teus plats de carn i peix siguin més alegres sense haver de recórrer a la clàssica amanida o a l’arròs? Doncs amb una combinació de verdures i fruits secs que hi aportarà color, nutrients i diversió. Pren-ne nota:
- Uns espinacs saltats amb panses i pinyons sempre són una guarnició de primera.
- Per als teus plats de carn, tria uns pebrots vermells a la brasa, que pots condimentar amb un toc d’oli d’oliva verge extra i unes ametlles triturades. El pebrot vermell és la verdura amb més vitamina C (moltíssima més que una taronja), que ajuda a fixar el ferro de la carn. Una combinació guanyadora!
- No hi ha cap necessitat que els teus plats de pasta siguin tristos i avorrits, ja que res es més senzill que fer un bon pesto: gaudiràs del seu sabor i de totes les propietats de la fruita seca i l’alfàbrega.
- Una altra opció per a acompanyar qualsevol recepta és preparar verdures gratinades amb nous i un toc de formatge fos per sobre. Un plat que encanta fins i tot a aquells que no són gaire fans de les verdures.
- Si ja t’has cansat de menjar les verdures directament, sempre pots elaborar una salsa de verdures i fruits secs, ideal per a acompanyar la carn o el peix al forn. Si t’agraden els bolets, no dubtis a incorporar-n’hi.