Posa les panses en un bol amb aigua durant mitja hora. Mentrestant, bull els espinacs en una olla amb aigua i sal durant 5 minuts. Escorre’ls i reserva’ls.
Receptes
Un sopar en parella: quiche d’espinacs amb panses i pinyons
Ingredients
- 1 rotlle de pasta brisa
- 100 g de panses
- 750 g d’espinacs
- 1 bric de nata líquida
- 2 ous
- Formatge parmesà ratllat
- 1 formatge brie
- 50 g de pinyons
- Sal
- Pebre negre
- Nou moscada
- Mantega
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Per una altra banda, bat els ous i barreja’ls amb la nata líquida i el formatge parmesà. Condimenta-ho al gust amb sal, pebre negre i nou moscada.
-
Pas 3
Unta el motlle amb mantega i cobreix-lo amb la pasta brisa sense deixar-hi cap forat. Introdueix-lo al forn, preescalfat durant 15 minuts, a uns 180 ºC. Sense apagar el forn, enretira la pasta, que ja es deu haver daurat, per farcir-la.
-
Pas 4
Reparteix sobre la pasta els espinacs, el formatge brie tallat a làmines, les panses i els pinyons. Aboca-hi la barreja de nata, ous i parmesà. Torna a introduir la quiche al forn fins que qualli i es dauri una mica.