Posa les albergínies en remull amb una punteta de sal durant mitja hora, per eliminar-ne el gust lleugerament amarg.
Receptes
Una ratatouille fàcil
Ingredients
- 1 albergínia gran
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 2 carbassons
- 1 tomàquet gran
- 1 o 2 grans d’all
- Oli d’oliva verge extra Eco Natura
- Sal
- Herbes provençals
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Neteja bé totes les verdures i asseca-les amb paper de cuina. Tot seguit, talla-les en tires d’1 cm d’ample. La clau per a una ratatouille perfecta és tallar les verdures de manera uniforme.
-
Pas 3
Unta una font per al forn amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra Eco Natura i disposa-hi les verdures en vertical, alternant-les. Pots fer files o col·locar-les en espiral. Un cop distribuïdes les verdures, sala-les i tira-hi per sobre les herbes provençals i els grans d’all picats fins.
-
Pas 4
Aboca-hi un altre raig d’oli d’oliva verge extra ecològic i introdueix la font al forn, preescalfat a 180 ºC, durant mitja hora o fins que les verdures estiguin lleugerament cuites. Serveix-ho tebi.