Receptes

Torrijas amb beguda vegetal: BRUTALS!

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Torrijas

Pot haver-hi algĂș a qui no agradin les torrijas? Oi que no? I si, a mĂ©s, proposem una versiĂł una mica diferent? Prova de preparar-les amb beguda vegetal! De nou (brutal), d’avellana (espectacular) o d’ametlla (deliciosa). Pren-ne nota!

Per Setmana Santa, cal respectar les tradicions: llarga vida a les torrijas!

Ingredients

  • 4 llesques de pa, si pot ser del dia abans, d’uns 2 cm de gruix
  • Âœ litre de beguda vegetal Borges(de nou, avellana o ametlla)
  • 100 g de sucre (podem reduir el sucre, o eliminar-lo de la recepta)
  • Pela de llimona i de taronja
  • Una branca de canyella
  • 2 ous
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Canyella en pols

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa en una cassola a foc viu la beguda vegetal que hagis escollit. Afegeix el sucre (reserva’n una mica per al toc final), la pela de llimona i la de taronja i la branca de canyella. Quan la mescla comenci a bullir, retira la cassola del foc i deixa-la refredar 10 minuts.

  2. Pas 2

    Submergeix el pa durant uns segons en la mescla, procurant que les llesques no es trenquin. A continuació, xopa-les amb l’ou batut i fregeix-les en oli abundant per tots dos costats.

  3. Pas 3

    Col·loca cada torrija ja fregida sobre un paper de cuina per eliminar l’excĂ©s d’oli, i acaba empolvorant-les amb una mica de canyella en pols i sucre.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later