Recipes

Bunyols lleugers

30 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Buñuelos

Ingredients

  • 120 ml de beguda de nous Borges
  • 70 g de farina de força
  • 50 g de mantega
  • 3 ous

Beguda de nou i arrĂČs

Step by step

  1. Step 1

    Porta a ebulliciĂł la beguda de nous i la mantega, afegeix-hi la farina (tamisada) i remena-ho fins que la massa es desprengui de les parets del cassĂł. Apaga el foc i tira-hi els ous un per un fins a aconseguir una mescla homogĂšnia.

  2. Step 2

    Tot seguit, pots preparar les boles, de la mida que vulguis, i pintar-les amb una mica d’ou amb l’ajuda d’un pinzell.

  3. Step 3

    Introdueix els bunyols al forn a 180 ÂșC fins que es daurin. Treu-los del forn i, si vols, afegeix-hi una mica de sucre per sobre, la quantitat justa perquĂš hi aporti dolçor sense arribar a arrebossar-los del tot.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later