Porta a ebulliciĂł la beguda de nous i la mantega, afegeix-hi la farina (tamisada) i remena-ho fins que la massa es desprengui de les parets del cassĂł. Apaga el foc i tira-hi els ous un per un fins a aconseguir una mescla homogĂšnia.
Receptes
Bunyols lleugers
Ingredients
- 120 ml de beguda de nous Borges
- 70 g de farina de força
- 50 g de mantega
- 3 ous
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tot seguit, pots preparar les boles, de la mida que vulguis, i pintar-les amb una mica dâou amb lâajuda dâun pinzell.
-
Pas 3
Introdueix els bunyols al forn a 180 ÂșC fins que es daurin. Treu-los del forn i, si vols, afegeix-hi una mica de sucre per sobre, la quantitat justa perquĂš hi aporti dolçor sense arribar a arrebossar-los del tot.