Barreja tots els ingredients en un bol, amb la mantega ja desfeta, bat-los i forneja-ho vora 25 minuts a 50 ºC.
Receptes
Una mona de Pasqua que triomfarà
Ingredients
- 600 g de farina
- 300 g de beguda d’ametlla Borges tèbia
- Un ou
- 70 g de xarop de dàtils
- 100 g de mantega fosa
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Quan la massa ja hagi pujat, divideix-la en quatre o cinc mones petites, a les quals pots donar la forma que vulguis. Tot seguit, pinta-les amb el rovell de l’ou mesclat amb beguda d’ametlla, amb l’ajuda d’un pinzell, i torna-les a ficar al forn a 180 ºC durant uns 30-35 minuts.
-
Pas 3
A partir d’aquí, imaginació al poder! Decora-les amb petits ous de xocolata, filets de colors, plomes, fruita o el que més t’agradi. Personalitza la teva mona!