Blog

Vinagreta de fruits secs, l’únic que necessita qualsevol amanida

30 Abril 2019

Borges - Vinagreta

Has obert la nevera i acabes de trobar-te un enciam, uns tomàquets, una mica de formatge de cabra, pastanaga i raves? Doncs estàs de sort! Amb aquesta vinagreta de fruits secs els podràs donar un toc especial, nutritiu i deliciós. Si a més t’animes a afegir una mica de pasta freda, el resultat serà encara més espectacular.

Només has de barrejar uns 70 ml d’oli d’oliva verge extra amb una culleradeta de mel, una de vinagre de Mòdena, un pessic de sal i pebre i fruits secs triturats al gust. Aboca la barreja sobre l’amanida… i tindràs un magnífic plat!

La vinagreta també funciona amb peixos, amanides d’arròs, verdures a la graella i moltes altres receptes.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later