Receptes

Crema de carbassó en un pim-pam

30 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Crema de calabacin

Beguda d’avellana

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Sofregim els porros amb l’oli d’oliva de temporada i quan ja sigui tova hi afegim els carbassons i la patata, pelats i tallats en daus petits. Deixem que les verdures es coguin durant 15 minuts a foc baix i les salem.

  2. Pas 2

    Tot seguit, les cobrim amb aigua (també pot ser brou de verdures) i ho deixem coure durant uns 20 minuts.

  3. Pas 3

    Hi afegim la beguda d’avellana (la quantitat pot variar segons com ens agradi d’espessa). Ho batem i acabem amb un toc d’oli aromàtic de pebre de Caiena i espècies. Podem acompanyar la crema amb uns crostonets de pa torrat.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later