En la temporada que som, no hi ha res millor que una amanida per a aportar frescor i calmar la gana d’una manera saludable. Però si, a més, tenim cura de la presentació i de la paleta de colors, pot ser la millor aliada de les taules primaverals. Aquí tens una bonica amanida multicolor. És tan fàcil!
Receptes
Amanida multicolor. Un joc de nens!
Ingredients
- 2 tasses de raves petits tallats a làmines fines
- 2 tasses de tomàquets cherry tallats per la meitat
- 1 cogombre tallat a rodanxes fines
- 1 tassa de ventresca de tonyina esqueixada
- 4 tasses de fulles de col arrissada tallades finament
- 5 pastanagues tallades a làmines fines
- ½ bol d’olives negres tallades Borges
- ½ bol d’olives verdes tallades Borges
- 2 tasses de quinoa vermella cuita
- 1 alvocat tallat a dauets
- 2 tasses de blat de moro
- Crema balsàmic de Mòdena Borges
- Cocktail Borges Natura
- Oli d’oliva ecològic Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Posem la quinoa vermella, cuita, al centre d’un plat gran i rodó.
-
Pas 2
Al voltant, i per famílies, hi col·loquem els diversos aliments, un cop tallats. Salpebrem i amanim al nostre gust.
-
Pas 3
Ho decorem harmoniosament amb unes branquetes de julivert i filets de vinagre i fruits secs.