Començarem responent amb una altra pregunta: oi que el suc de qualsevol fruita és saludable? Doncs l’oli és això mateix: suc d’oliva. I aquest líquid que s’obté d’una extracció en fred, que no porta cap producte químic afegit i al qual tothom anomena or líquid (i amb raó), té infinites —ho repetim: infinites!— propietats saludables. Centenars d’estudis avalen la fama que té de producte sa, sa, sa… Per exemple:
1. Conté antioxidants naturals que enforteixen el sistema immunològic.
2. Els seus greixos saludables ajuden a disminuir la pressió arterial i regulen els nivells de sucre en sang i la producció d’insulina (quin gran aliat contra la diabetis!)
3. Millora la digestió i el tracte de l’intestí gros.
4. Aporta defenses contra l’infart de miocardi.
5. El seu àcid oleic ajuda a prevenir alguns tumors, com ara el de mama.
6. Millora el colesterol bo i redueix el dolent.
7. Com que té propietats antiinflamatòries, alleuja els dolors articulars.
8. Endarrereix el deteriorament mental i prevé malalties com ara l’Alzheimer, gràcies als seus greixos monoinsaturats.
Oi que sona tan saludable que ARA MATEIX sortiries a comprar un litre d’oli?