Receptes

Pa de pessic de crema de llimona amb baies en 10 minuts

10 min

Temps

8 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Bizcocho

Ingredients

  • Base de pa de pessic
  • Crema de llimona
  • Un grapat de baies

Per a la crema de llimona:

  • 2 llimones
  • 1/5 got de beguda d'ametlla Borges
  • 2 ous
  • 10 g de mantega
  • 100 g de sucre de bedoll (o substitut)

Beguda d’ametlla

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, barrejar el sucre de bedoll amb la ratlladura de llimona i afegir la mantega. Escalfar al bany maria, a foc suau, i remoure sense parar amb unes varetes fins que es fongui la mantega.

  2. Pas 2

    Batre bé els ous, barrejar amb el suc de llimona i incorporar a la barreja de mantega i sucre. Escalfar durant 10-12 minuts al bany maria remenant de tant en tant fins aconseguir una textura cremosa semblant a la d’unes natilles. Deixar refredar a la nevera durant un parell d’hores.

  3. Pas 3

    Un cop refredada la crema, cobrir el pa de pessic i decorar amb unes baies.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later